SR EN

Јавни позив за доделу средстава за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинстава за набавку квалитетних приплодних грла


 

На основу Правилника о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку квалитетних приплодних грла бр.320-117/22 („Службени гласник општине Пријепоље“, бр 7/22) и Јавног позива бр. 320-117-2/22 . за доделу средстава  за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку квалитетних приплодних грла, Комисија за доделу подстицаја за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку квалитетних приплодних грла објављује ранг листу корисника подстицаја са износом подстицаја.

У прилогу ранг листа


На основу Правилника о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку квалитетних приплодних грла  бр.320-117/22 („Службени гласник општине Пријепоље“, бр 7/22),и одлуке Општинског већа бр 320-117-2/22 о расписивању и оглашавању Јавног позива за доделу средстава за инвестиције  у физичку имовину пољопривредног газдинстава за набавку квалитетних приплодних грла, Општинско веће општине Пријепоље, расписује:

Текст јавног позива
Пријава за физичка лица

Please publish modules in offcanvas position.