SR EN

ОДЛУКЕ О СУФИНАНСИРАЊУ/ФИНАНСИРАЊУ ПРОГРАМА УДРУЖЕЊА

ОДЛУКЕ О СУФИНАНСИРАЊУ/ФИНАНСИРАЊУ ПРОГРАМА УДРУЖЕЊА


 На основу члана 9. Одлуке о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења средствима буџета општине Пријепоље , Јавноих конкурса за суфинансирање/финансирање програма удружења, објављеног дана 18.03.2022. године и члана 58. Статута Општине Пријепоље , председник општине Пријепоље, доноси одлуке о суфинансирању/финансирању програма из области активности удружења извиђача , пензионерсих организација и из области активности удружења радника из области здравства.

1. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области активности удружења извиђача из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.
2. Одлука о суфинансирању/финансирању програма пензионерских организација из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.
3. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области активности удружења радника из области здравства из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.

4. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области деловања помоћ особама са инвалидитетом из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.
   -  Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области деловања помоћ особама са инвалидитетом из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину. ИСПРАВКА
5. Одлука о суфинансирању/финансирању програма борачких и сличних удружења из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.
6. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области културеа из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.
7. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области руралног развоја и области заштите животне средине из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.

- Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области руралног развоја и области заштите животне средине из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину. ИСПРАВКА

8. Одлука о суфинансирању/финансирању програма из области хуманитарног рада – народне кухиње из Буџета Општине Пријепоље за 2022. годину.

Please publish modules in offcanvas position.