SR EN

САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА УДРУЖЕЊА И ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЦИЉУ ЈАЧАЊА САРАДЊЕ

САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА УДРУЖЕЊА И ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЦИЉУ ЈАЧАЊА САРАДЊЕ


Дана 25.02.2022. године. одржан је састанак представника локалне самоуправе са представницима организација цивилног друштва, као и представницима верских заједница у згради Општинске управе. Испред општине Пријепоље састанку су присуствовали председник општине Владимир Бабић, члан Општинског већа задужен за сарадњу са црквама и верским заједницама Зоран Петрић, начелник Општинске управе Миодраг Ћубић, интерни ревизор Алма Аљими, представница Комисије за спровођење конкурса Селма Сердаревић и представница Комисије за контролу трошења средстава буџета додељених удружењима Снежана Кијановић.

Општина Пријепоље сваке године расписује јавне конкурсе за суфинансирање /финансирање програма удружења који су предвиђени Годишњим планом за финансирање програма удружења и других организација цивилног друштва из средстава буџета oпштине Пријепоље.

Састанак се организовао у циљу давања смерница, савета и подршке удружењима, како се уочене неправилности и слабости у досадашњој сарадњи не би понављале, ради успешне реализације програма од јавног интереса. Свим учесницима радионице је подељен радни материјал, као и материјал за питања упућена организаторима састанка, на која ће се одговорити благовремено.

Документовани прилог - Смернице удружењима за аплицирање, спровођење, извештавање и контролу трошења буџетских средстава

IMG 0412

IMG 0459

IMG 0380


* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Пријепоље у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Please publish modules in offcanvas position.