SR EN

Реконструкција основних школа

Реконструкција основних школа


 Одлуком Владе Републике Србије од 22.09.2017. године број 351-01-0/2017 – 01 , на листи за финансирање су пројекти реконструкције ОШ "Владимир Перић Валтер", Пријепоље и ОШ "Бошко Буха" Ивање . Председник општине Пријепоље је након разговора са Министром за капитална улагања г – дином Марком Благојевићем, одржао састанака са дирекоторима ове две школе уз присуство својих сардника. Још увек немамо комплетну пројектно – техничку документацију и пред нама је доста посла јер неки објекти нису чак ни легалиовани.

Следеће недеље је заказан састанак са стручним тимом Министрства за капитална улагања са циљем да отклонимо неке недоумице око израде пројекто – техничке документације и стварању услова да што пре у сарадњи са Министратвом за капитална улагања реконструишемо ове две школе.

Такође, руководство општине Пријепоље је обишло издвојено одељење школе ОШ "Владимир Перић Валтер" у Залугу. Став је да се што пре крене у решавање имовинско – правних односа и израду пројектно техничке документације како би ученици и наставници ове школе имали финкционалне просторије за рад.

imgr

img 1

img2

 

Please publish modules in offcanvas position.