SR EN

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ЗА 2023. ГОДИНУ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ЗА 2023. ГОДИНУ


 

Позивају се грађани, привреда, удружења и стручна јавност да учествују у јавној расправи о Нацрту одлуке о буџету за 2023. годину општине Пријепоље. Нацрт одлуке о буџету за 2023. годину се даје на јавну расправу од 25. 11.2022. до  10.12.2022. године.

Овим позивом отвара се дискусија са грађанима о Нацрту одлуке и очекују се сугестије и коментари грађана на предложени документ. Предлози, сугестије, иницијативе и коментари грађана, удружења и стручне јавности могу се доставити Општинској управи Пријепоље путем електронске поште на e-mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или слањем предлога   кроз писарницу општине., у току трајања јавне рапсправе, закључно са 10. 12.2022. године. Сугестије доставити на посебном обрасцу који је доступан на интернет страници Општине путем следећег линка: prijepolje.ls.gov.rs

Одељење за буџет и финансије је надлежно за давање информација у вези са областима на коју се односи предложени Нацрт одлуке о буџету за 2023. годину општине Пријепоље је Одељење за буџет и финансије, особа за контакт је Руководилац одељења за буџет и финансије, Горица Безаревић, е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Отворени састанак представника надлежних органа Општине, односно јавних служби са заинтересованим грађанима, привредницима, представницима удружења грађана и средстава јавног информисања ће се одржати  07.12.2022. године у сали за састанке са почетком у 10:00 часова.

Нацрт Одлуке о буџету за 2023. годину, Грађански водич кроз Нацрт одлуке о буџету за 2023. годину, извештај о спроведеном анкетирању грађана и других заинтересованих страна, листу одобрених пројеката и образац/упитник за додатне предлоге и сугестије о Нацрту одлуке, можете преузети на страници: https://www.prijepolje.ls.gov.rs/

МАТЕРИЈАЛ

Please publish modules in offcanvas position.