SR EN

Измена и допуна Плана генералне регулације Пријепоље и Бродарево

Измена и допуна Плана генералне регулације Пријепоље и Бродарево


 Председник општине Драго Попадић присуствовао је радном састанку који су организовали представници Одељења за пројектну и планку документацију  ЈП „Путева Србије“. На састанку су присуствовали шеф одсека за планску документацију Вељко Бојовић, главни инжињери Оливера Радоичић и Данијела Гојић, инжењер за безбедност саобраћаја Стефан Јакшић. Такође, присутни на састанку су и извршиоци посла JП Урбанизам – Крагујевац, урбаниста Лазар Мандић и саобраћајни инжењер Влада Ракочевић.
Тема састанка је Измена и допуна Плана генералне регулације Пријепоље и Бродарево у сврху корекције регулационе линије државног пута (од ушћа Сељашнице у Лим до краја В.Жупе).
Циљ измене плана је стварање правних и планских услова за изградњу саобраћајних прикључака на државном путу, како би се створили адекватни услови за изградњу и уређење простора који је у оквиру измена планског документа углавном предвиђен за План привреде и Мешовитог пословања.
Како су предвиђене и друге измене у оквиру текстуалног дела плана потребно је убрзати израду Нацрта планског документа како би се окончала процедура усвајања документа и створили услове за све инвеститоре заинтересоване за улагање на овом изузетно повољном простору.

 

viber slika 2023 03 12 12 42 04 394

viber slika 2023 03 12 12 42 04 797

Please publish modules in offcanvas position.