SR EN

Посета Фондацији Ана и Владе Дивац

Посета Фондацији Ана и Владе Дивац


 Председник општине Драго Попадић посетио је Фондацију Ана и Владе Дивац и разговарао са директорком Аном Коешал и запосленима о даљој сарадњи.
Наиме, фондација већ дуги низ година са више пројеката пружа подршку најугроженијим са посебним акцентом на избегла и расељена лица, на унапређењу услова за квалитетно одрастање деце и младих, развој филантропије и социјално предузетништво.
Фондација тренутно кроз локални фонд за развој пољопривреде учествује са циљем да се створе нове могућности за финансирање пољопривредника.
На састанку су договорене даље активности по истом фонду а разматране су и активности отварања нових фондова за запошљавање и отпочињање бизниса у области туризма који поред пољопривреде представља развојну компоненту општине Пријепоље. Такође, договорено је да се размотри могућност спровођења пројекта „Посао по мери: Економско оснаживање особа са инвалидитетом“ у општини Пријепоље.
Фондација је дужи низ година спроводила ДОФ програм „Дивац омладински фонд“ у Пријепољу, надамо се да ћемо исти повратити и заједнички финансирати пројектне идеје младих до 30 година.

viber slika 2023 03 12 15 47 00 442

Please publish modules in offcanvas position.