SR EN

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДНИЧКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА „ПРИЈЕПОЉЕ 2023“

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДНИЧКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА „ПРИЈЕПОЉЕ 2023“


 

Спортски савез Пријепоље 2020, у сарадњи и под покровитељством Општине Пријепоље, и ове године наставља са одржавањем најмасовније општинске аматерске, рекреативне и радничке спортске смотре – Радничких спортских игара.

Игре ће се одржати у периоду од 5. до 15. јуна (радним данима). Такмичиће се у 6 спортских дициплина:

  • мали фудбал
  • баскет 3х3
  • одбојка
  • надвлачење конопца
  • шах и
  • стони тенис.

Такмичење у шаху и стоном тенису се одржава у појединачној конкуренцији, док су остала такмичења екипна. Услов за одржавање такмичења је најмање 4 пријављене екипе, односно такмичара у одређеној дисциплини, за сваку конкуренцију посебно (мушку и женску).

Због оштећења спортских терена ОРСИ приликом поплава, овогодишње Радничке спортске игре биће одржане у Спортској дворани Пријепољске гимназије (мали фудбал и стони тенис), на теренима у Парку народних хероја (баскет 3х3, одбојка и надвлачење конопца) и у просторијама ШК „Прико“ (шах).

Позивамо све запослене, предузећа, јавне органе и установе да узму учешће и искористе прилику да својим суграђанима покажу своје спортско умеће и тимски дух своје организације, те да се сви заједно дружимо и боље упознамо.

Пријава екипа и такмичара је до 2.6.2023. године до 16 часова, када ће се одржати жреб. Пријаве се могу вршити на мејл Спортског савеза Пријепоље 2020 Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у просторијама Спортског савеза Пријепоље 2020. Све додатне информације можете добити на телефон 064/9393788.

Овом приликом обавештавамо и све привредне субјекте који су заинтересовани за истицање своје рекламе, односно назива/лога фирме да се јаве ради склапања уговора о рекламирању.

Видимо се на спортским теренима!

 

Организациони одбор Радничких спортских игара

Please publish modules in offcanvas position.